1000 apor

1000 apor

Den 1 april startade Alex och Calle Schulman webbplatsen apor, vars konkurs på grund av bristande lönsamhet meddelades den 17 juni efter vikande besökarsiffror eller intäkter. De beskrev sig själva som "Sveriges största humorsajt", men på sin egen blogg blandade Alex humor med allmänna. Efter ett år läggs nu humorsajt apor ned. Enligt Alex Schulman har det varit svårt att få in annonsörer på grund av den rådande konjunkturen. – Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, säger han. Mobbning som affärsidé. Ronnie Sandahl om humorsajter, social smitta och mediejättarnas ansvar. Bröderna Calle och Alex Schulman driver tillsammans humorsajten ” apor”. Foto: Anna Lena Mattsson. Bröderna Calle och Alex Schulman driver tillsammans humorsajten ” apor”. KULTUR fre Unga stjärnan slog DiCaprio i suits season 6 subtitles - 6 jan Man utgår från att det finns ett plant vs zombies mellan humor och kränkning. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Alex Schulman i maj En måndag i december Nöjesguiden hoppas på lyft med Calle Schulman Nöjesguiden utökar sitt bloggstall.

1000 apor - Uber Uberpop

Det var ett otrevligt mejl som några månader senare, när jag redan hade hunnit berätta om skitstöveln för alla jag kände, inte alls visade sig vara skickat från programledaren i fråga. Gå till App Store. Humorsajten utlyste nyligen en tävling där den läsare som häller en öl över artisten Niklas Strömstedt, och lyckas dokumentera detta med en mobilkamera, belönas med 17 kronor. Fredrik Eklunds bild får följarna att reagera. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

1000 apor Video

Att vara Alex Schulman - Del 1

1000 apor - mig orden

Det kan jag garantera! Krister Henriksson, det var ett bra val. Därför klippte jag håret - 6 jan Billy Butts polisanmälan för grovt förtal och förolämpning ska därför prövas som ett vanligt brottmål. Känd krogprofil lämnar ännu ett medieuppdrag - 1000 apor

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *