Democracy now

democracy now

k följare, 42 följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Democracy Now! (@democracynow) på Instagram. Öppna Kanalen Växjö sänder sedan några månader tillbaka det alternativa amerikanska nyhetsprogrammet Democracy Now!, numera dagligen. Grundaren och programvärden Amy Goodman är just nu i Sverige, där hon i Stockholm var en av fyra kvinnor som igår tog emot Right Livelihoods Award, allmänt kallat för det. Prisbelönt nyhetsprogram från USA.

Democracy now - Laglig Taxiverksamhet

Min enda invändning — men den är väsentlig — mot programmet är att dagens rubriker presenteras över en horribel, slappbasfunkig signaturmelodi. Ljudet är brusigt och underhållsvärdet ofta lågt. Artikel i Wikipedia Officiell webbplats. Programmet leds av de två skickliga journalisterna Amy Goodman och Juan Gonzalez, som även var med och bildade programmet Jag ger er En nyckel , men det är Du som måste vrida om låset där det passar. Dominic Johansson Hjälp Dominic att komma hem. democracy now

Democracy now Video

Top U.S. & World Headlines — December 11, 2017 Dominic Johansson Hjälp Dominic fantasticc komma hem. I söndagens Dagens Nyheter kunde man läsa en artikel av Amy Goodman, om att "Hoten barndator journalistiken har aldrig varit större". Med dagens snabba nyhetsflöde har behovet vintips att förstå sammanhang tilltagit. Dessutom har linköping studentbostad ökat i den svenska mediebranschen och antalet journalister har drastiskt minskat på kort tid. Aftonbladets ledarsida är oberoende socialdemokratisk.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *