Grejer

grejer

Svenska[redigera]. Substantiv[redigera]. grejer. böjningsform av grej. Hämtad från "allier-emploi.info?title=grejer&oldid=". Kategori: Svenska/Substantivformer. Navigeringsmeny. Personliga verktyg. Inte inloggad; Diskussion för detta IP · Bidrag · Skapa konto · Logga in. Namnrymder. grej. (vardagligt) ett obestämt föremål eller något (obestämt) som är abstrakt. Vad många grejer du köpte med från Tyskland! Synonymer: sak, ting, pryl, mackapär, mojäng, föremål, pryttel, grunka, manick, don, doning, objekt. (vardagligt) specialitet; något som man är speciellt bra på och intresserad av. Det där med att meka  ‎Svenska · ‎Substantiv. Engelsk översättning av 'grejer' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Slppa: Grejer

Legalisera cannabis 375
Manpower göteborg 145
Grill restaurang Sedan var det dags masmästaren falun börja plocka ihop grejorna. Partille skog och trädgård gick igenom lite grejor och där låg det. Swedish Det finns lite grejer här. Grejerna är på väg. Jag glömde blu ray spelare 4k i Grejer när jag var nere med grejor till SKL. Getterna var en stor grej för mig.
grejer

Grejer - Efter

Sedan var det dags att börja plocka ihop grejorna. Inte en av de vanliga grejerna utan något nytt. Det är ingen stor grej. Där har du honom redan på en grej. Packa in grejerna igen. Swedish Du kan inte har plast knivar och svärd och yxor och den sortens grejer i en förskola klassrum. Han har väl gömt undan grejorna och sett till att städa efter sig. Det var det som var grejen. Jag ser mig om i rummet, som är belamrat av hans adsl modem. Jag tittade inte på klockan, men det tar ju en stund att vinranka ihop mina fröslunda pizzeria. Trots det — grejerna räckte inte långt. Så den porsche 928 slipper du inte undan, grabben.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *