Nicolaiskolan

nicolaiskolan

Stockholmsskolan, en inriktning inom nationalekonomi som kom att ha betydelse för Sveriges och även andra länders ekonomiska politik under flera decennier. Nämnas bör även att en av Handelshögskolans i Stockholm Studentkårs första kvinnliga ordförande, Cecilia Petterson, har studentexamen från Nicolaiskolan. Är du intresserad av ett specifikt program eller vill du bara få en känsla för hur det är att gå på Nicolaiskolan? Ett tips är att skugga en elev som går här. Här hittar du Nicolaiskolan är en skola som genomsyras av kreativitet, personlig utveckling och entreprenörskap. Här får jag möjligheten att göra det som jag gillar bäst;. Profil: International business and management. Läs mer · Lägg till. Ekonomiprogrammet. - Ekonomi. Läs mer · Lägg till. Ekonomiprogrammet. - Juridik. Läs mer · Lägg till. Estetiska programmet. - Estetik och media. Läs mer · Lägg till. Estetiska programmet. - Bild och formgivning. Läs mer · Lägg till. Estetiska programmet. nicolaiskolan

Nicolaiskolan Video

Nicolaiskolan - en skola för alla Jag gillar verkligen mitt jobb! Nobelpris i ekonomi Som elev på Nicolaiskolan behöver du inte oroa dig, här finns all den utrustning som behövs för att du ska få träna på alla de färdigheter som just ditt program innehåller. För jag vill börja på agneta ramberg linjen o vill veta myfreecam.com jag behöver i betyg o i vilket ämne man behöver för att komma in på et Nicolaiskolan är valet för dig som vill utveckla din kreativitet.

Nicolaiskolan - silvret bunke

Träna och lär i välutrustad miljö Nicolaiskolans centrala punkt är dess välutrustade bibliotek och elevcaféet. Som elev hos oss får du samarbeta tvärs över programgränserna, men också med näringslivet och offentliga sektorn. Tack för att du hörde av dig! Nicolaiskolan Helsingborg 6 dagar sedan. Nobelpris i ekonomi Båda två fortsatte senare sina studier vid Handelshögskolan i Stockholm , där Ohlin även blev professor och grundade den så kallade Stockholmsskolan , en inriktning inom nationalekonomi som kom att ha betydelse för Sveriges och även andra länders ekonomiska politik under flera decennier. En mycket bra skola:

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *