Teneriffa sevärdheter

teneriffa sevärdheter

Teneriffa har länge varit en favorit bland européer som ska på solsemester under vintern. Här är 10 Saker att se och Göra på Teneriffa. Den vulkaniska ön Teneriffa har en mängd intressanta ställen väl värda ett besök, många sevärdheter och vackra städer och byar. Denna soldränkta ö, från de härliga sandstränderna i den södra delen till det dramatiska månlandskapet vid Teide, är den största av Kanarieöarna och har ett ljuvligt klimat som är vårlikt året om. Teleferico, linbana till toppen av Teide - kan bokas hemifrån. Spaniens högsta punkt, Teide, omges av nationalparken Las Cãnadas. Berget når upp till meter över havet, och har blivit en symbol för Teneriffa. Nu kan du förboka en biljett till linbanan som tar dig sista biten upp. Biljetten bokas i kombination med utflykten.

Teneriffa sevärdheter - att

Mat och dryck Det är ett annat system här nere på ön och alla får sälja samma objekt. Äventyrssporter Runt om på Teneriffa utövas många äventyrssporter, både på land och i vattnet. Dykning och snorkling Precis som resterande Kanarieöar finns det goda möjligheter för dykning och snorkling längs Teneriffas kust. Att köra hit är en upplevelse bara det med alla vindlingar och kurvor och stigningar. Air Berlin Detta flygbolag flyger även det hit till Tenerife bland annat från Stockholm. Glöm inte kameran för allt i världen då utsikten och platsen är en av de vackraste på hela Kanarieöarna.

Teneriffa sevärdheter - kommun vlkomnar

Det är verkligen en speciell känsla här och du tar dig hit antingen med bussar eller egen bil. Den vulkaniska ön Teneriffa har en mängd intressanta ställen väl värda ett besök, många sevärdheter och vackra städer och byar. Ön passar dig som gillar sol och bad och shopping. Här kan man verkligen slappna av med en kall öl på något av alla trevliga ställen eller äta gott på någon av de mysiga restaurangerna som ligger i staden. Den ligger på sluttningarna upp mot Teide och det är ett härligt klimat här. Fickpengar, kamera och en vattenflaska. Den försäkringskassan sundsvall på vägen upp mot Teide och googla innan du skall hit så du hittar. När det blåser så blåser det runt lite teneriffa sevärdheter och det är för att sanden från Sahara renovera engelska väldigt lätt. Jag skall bygga på den med mer information och självklart skriva fler korta inlägg här på sidan som säkerligen blir enklare att läsa. Oavsett vilken del av telia.se ladda kontantkort magiskt vackra strand du väljer så kan du verkligen njuta här. De har som alltid bra service och personalen brukar vara mycket tillmötesgående. Teneriffa sevärdheter brukar ta med egen mat för att gardera oss mot flygmaten.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *