Explodera

explodera

Exempel på hur man använder ordet "explodera i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Futurum Exaktum. jag kommer att ha exploderat; du kommer att ha exploderat; han kommer att ha exploderat; vi kommer att ha exploderat; ni kommer att ha exploderat; de kommer att ha exploderat. Konditionalis 2. jag skulle ha exploderat; du skulle ha exploderat; han skulle ha exploderat; vi skulle ha exploderat; ni skulle. Lyrics of EXPLODERA by Staffan Hellstrand: På vita sträck och gröna fält, Springer vi hur långt som helst, Och alla grässtrån böjer sig, För alla som vill.

Explodera Video

Caramell Jag kan explodera (up sum dynamit) speedup explodera

Explodera - just detta

Båda motorerna har exploderat och vi tumlar mot marken i en dödlig spiral. Han slickar mig, jag håller på att explodera. Klotet exploderar , sveper in allting i ett rött töcken. Kreativiteten fullständigt exploderar inom mig under morgontimmarna. Då formligen exploderade Håkan och jag fick ingripa. Pluskvamperfekt jag hade exploderat du hade exploderat han hade exploderat vi hade exploderat ni hade exploderat de hade exploderat. Klumpar av smärta exploderade som fyrverkerier i hans huvud. För bokbussen lund par år sedan överlevde jag en bilbomb som exploderade. Jag ville inte explodera här, om det nu skulle hända. Zlatan var en stålfjäder på väg att explodera. Odd, min vackra ko har exploderat. Hero quest får klotet att exploderajag släpper alla spärrar.

Explodera - segmentet

Men tänk om hela världen exploderar. Under natten har luftbubblan exploderat och Nousiainen avlidit omedelbart. Jag skjuter och en bit av gipsväggen exploderar vid hans axel och jag skjuter igen. Cederberg såg ut att kunna explodera när som helst. På bioduken ser vi jeepar explodera och misstänkta terrornästen eller dolda kommandocentraler försvinna i lågor och eld.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *