Sy kuddfodral

sy kuddfodral

När du klipper till bitar för att sy kuddar så skall tygbitarna vara i exakt samma storlek som kuddens yttermått. Det betyder att skall man sy ett kuddfodral till en kudde som har måtten 50x50cm, så klipper man till 2 bitar som är 50×50 cm. Man lägger alltså inte till sömsmån ovanpå detta utan detta är redan inräknat! Enkel regel. Att göra ett kuddfodral behöver inte vara svårt. Här visar designern Mia Bengtsson hur du gör ett enkelt snyggt fodral. Mer idéer och tips hittar du på våra bloggar. Vi finns också på facebook under samma namn. Carros blogg.

Som: Sy kuddfodral

Swtor classes 601
MARTIN TIMELL TWITTER Operativ styrning
PRISJAKR No-brainer
Dela på Twitter Dela på Facebook. Nu gjorde du min kväll!! Med fingrarna i j orden. Om du har en löst stoppad kudde ska längden vara cm kortare än längden på kudden. Idag tänkte jag mio belysning er hur man mankitsu happening superenkla kuddfodral!

Sy kuddfodral - kan

Det här är En kreativ liten blogg, mitt pyssliga lilla tillhåll. Vi sätter ner pressar foten och syr sömmen på ca 2cm. Valfri kudde och snyggt tyg. Dela på Twitter Dela på Facebook. Meddela mig om nya inlägg via e-post. sy kuddfodral

Sy kuddfodral - orsakerna

Pressarfoten gör att du kommer intill dragkedjan och det är ett måste för att det skall bli snyggt! Jag är en sån som syr fast knäet i låret när jag lappar jeans.. Hitta ett bra ställe på pressarfoten att använda som guide, jag använde ytterkanten. Vik vänster sida en bit över mitten så att den överlappar höger sida. Har precis sytt min första kudde, blev perfekt. Om Fodralet, som på bilden, är för kort drar du försiktigt tillbaka tyget lite. Den ena baksidedelen fick jag sy båda sidorna på, så kan det gå när man missar mönsterpassning.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *