Zte axon

zte axon

ZTE har lyckats med konststycket att bygga en gedigen kvalitetslur med få besparingar och samtidigt hålla priset på en attraktiv nivå. Axon 7 - ZTE:s senaste smartphone med designen i fokus. Supertunn tjocklek på endast 6,8 mm, 5 tums HD-skärm, dubbla SIM-kortsplatser, 13 MP kamera, 5 MP selfiekamera - med 88 graders vidvinkel. Med en Snapdragon och 4 GB minne hör ZTE Axon 7 till de snabbare telefonerna vi testat, i klass med de allra bästa Android-lurarna hittills. Trots det har den inte samma problem med värmeutvecklingen som flera andra så kraftfulla lurar har. Det är egentligen endast när vi stresstestar processorn en.

Zte axon - har

Innehållet på skärmarna kan även speglas, så de visar exakt samma sak. Dels kan de två skärmarna användas till multikörning — gör en sak på ena skärmen och en annan på den andra. Går du och funderar på vad du ska köpa i julklapp till den ljudintresserade? Test av Essential Phone PH Hur mycket lagringsutrymme behöver du i en smartphone? Kapacitet mAh Jämför. Sony Xperia XZ1 Compact.

Zte axon - nya

ZTE har lånat in designfirman Teague, som i sin tur säger sig hämtat inspiration från arbetet med Boeings Dreamliner. Minitest av Lenovo Moto G5 Plus. Inte vattentät Ingen trådlös laddning. Samma färg återfinns på baksidans över- och nederdel, men här i plastgummi och mönstrat som fuskläder! Bästa priset från Prisjakt. Lite häftig telefon men jag har svårt att se vad man ska använda två skärmar till på en mobil. Att däremot ha plats för ett stort tangentbord samtidigt som man ser bra vad som är på skärmen kunde vara smutt — men inte för de här pengarna….

Zte axon Video

ZTE Axon M has 2 screens -- And you thought flip phones were dead Att däremot ha plats för ett stort tangentbord samtidigt som man ser bra torsvik lidingö som är på skärmen kunde vara smutt — men inte för de här pengarna… Pinsamt med exemplet från ZTE med schackspelet som man skulle spela från två håll eftersom det körs i skärmspeglingsläge och då ses schackbrädet från sammahåll för båda och så roterar man det när det är den andres tur. Ha en telefon som jag kan cafe umeå på bordet eller sitta bredvid någon och kolla tillsammans, oj precis vad lars kling alltid velat ha! Test av OnePlus 5T. Riktigt snyggt så långt. Bra för att kolla på två tv-serier samtidigt på bussen så man spar tid! Tillgänglig lagring 22,48 GB Jämför. Sida 1 Sida 2 Sida 3.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *